Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Hos oss kan du vara med och bidra till ett tryggare samhälle och skapa förutsättningar för att öka kunskaperna om varför människor blir våldsamma och begår brott.

Under senare år har specifik kunskap om hälsorelaterade konsekvenser av våld och trauma efterfrågats allt mer. Våld, trauma, fysisk och psykisk ohälsa är sammanlänkade via komplexa samspel. I våra två forskargrupper finns det experter från många olika områden.

Din roll

Vi söker nu en administratör på 20 % för en visstidsanställning till två forskargrupper i samma forskarmiljö. Du förväntas stötta övriga medarbetare i olika sammanhang – inom administration, elektronisk datahantering, IT, ekonomi, samt förberedelser inför möten, halvtidsseminarier och disputationer. Du kommer bland annat arbeta i Unit4 Business World med att godkänna fakturor, boka konferenser och resor, föra minnesanteckningar vid olika möten samt arbeta i den elektroniska loggboken.

Vem är du?

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha eftergymnasial utbildning som administratör, gärna med inriktning medicinsk sekreterare. Du är flexibel, lyhörd, nyfiken och tydlig och tycker det är stimulerande med nya utmaningar. Du ska ha tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och förväntas vara van vid att arbeta med IT och ekonomi samt vara flexibel rörande varierande arbetsuppgifter.

Du får gärna ha en bakgrund av att arbeta i miljöer inom rättsväsendet och erfarenhet från verksamheter med fokus på psykiskt störda lagöverträdare. Din arbetsplats kommer att vara på en högsäkerhetsanläggning och det kräver erfarenhet av och respekt för de regler som råder kring säkerhet i den typen av miljöer.

Du ska vara flytande i i svenska i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska i tal och skift. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Rättsmedicinalverkets rättspsykiatriska undersökningsenhet i Huddinge

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap 

Läs mer om forskargrupperna du kommer att ingå i
Katarina Howners grupp
Thomas Mastermans grupp

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 november 2021.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker med du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-4957/2021
Kontakt
  • Katarina Howner, Forskargruppsledare, katarina.howner@ki.se
  • Thomas Masterman, Forskargruppsledare, thomas.masterman@ki.se
  • Anna Wendel, HR-partner, anna.wendel@ki.se
Facklig företrädare
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124 127
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2021-11-16
Sista ansökningsdag 2021-11-30

Return to job vacancies