Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Vid universitetstandvården utbildas framtidens tandvårdspersonal, såsom tandläkare, tandhygienister och specialisttandläkare. Tillsammans med institutionen för odontologi bedriver vi utbildningar som är internationellt topprankade. Hos oss möts kliniker och forskare som tillsammans skapar framtidens tandvård och bidrar till en bättre hälsa för alla. Vi är totalt 170 medarbetare, fördelade på 6 kliniker, där vi tillsammans med våra studenter behandlar olika patientkategorier. Vi erbjuder en lärande miljö där interaktion med studenter och kollegor samt möjlighet att delta i seminarier bidrar till ständig kompetensutveckling.

Din roll
Till kliniken för oral diagnostik på universitetstandvården söker vi nu en klinisk handledare som vill vara med och utbilda framtidens tandläkare. Tjänsten innefattar att vara klinisk handledare till tandläkarstudenter såväl i grundutbildning som KUT. Detta innebär att du även kan komma att hålla i vissa föreläsningar och demonstrationer. Primärt tjänstgör du på tandläkarprogrammet men vid behov kommer du även att vara klinisk handledare för KUT.

Vid vår klinik undervisar vi studenter och behandlar patienter inom akuttandvård och dentoalveolär kirurgi. Vi ansvarar även för den kompletterande utbildningen för utländska tandläkare (KUT). Vår klinik förser övriga kliniker med nya patienter. Vi har ett nära samarbete med enheten för oral diagnostik och kirurgi vid institutionen för odontologi. Hos oss arbetar cirka 25 tandläkare och tandsköterskor.

Vem är du?
För att passa in i rollen ser vi att du har följande kvalifikationer.
Krav:

  • Legitimerad tandläkare med mångårig klinisk erfarenhet av allmän vuxentandvård i Sverige

Meriterande:

  • Undervisning och handledning av tandläkarstudenter på grundutbildningsnivå
  • Erfarenhet av akuttandvård

Vi söker dig som har god pedagogisk förmåga. Du har lätt för att ta egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Då undervisningen sker på svenska så är goda kunskaper i svenska en förutsättning för tjänsten. Du bör vara bekväm med att träffa mycket människor dagligen i en internationell miljö. Andra personliga egenskaper som är värdefulla för denna tjänst är flexibilitet, gott tålamod och ett serviceinriktat sinnelag.

Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid pedagogisk förmåga och personliga egenskaper. 

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Flemingsberg

Läs mer om att arbeta vid universitetstandvården

Din karriär fortsätter här

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Du ansöker till tjänsten via rekryteringssystemet Varbi. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Referensnummer STÖD 2-4393/2020
Kontakt
  • Elena Borsci, Klinikchef, 08-524 880 69
  • Anneli Korsheden, HR-partner , 08-524 881 70
Facklig företrädare
  • Johanna Karro, ST/OFR , 08-524 888 01
  • Nikolaos Christidis,SACO, 070-037 49 67
Publicerat 2020-10-14
Sista ansökningsdag 2020-11-03

Return to job vacancies