Karolinska Institutet, Institutionen för klinisk neurovetenskap

Institutionen för klinisk neurovetenskap (CNS) är en av Karolinska Institutets största institutioner. Institutionen är indelad i fem avdelningar som bedriver forskning och utbildning om hjärnans funktion - från molekylärnivå till samhällsnivå. Institutionen har omkring 450 anställda och drygt 230 registrerade doktorander. Omsättningen är cirka 450 miljoner kronor per år.

Arbetet på institutionen är i hög grad integrerat med de kliniska verksamheterna vid Region Stockholm, Karolinska Universitetssjukhuset samt S:t Eriks ögonsjukhus. Ett nära samarbete finns även med andra forskargrupper vid Karolinska Institutet samt med andra universitet.
Mer information hittar du på vår hemsida: ki.se/cns

Avdelning
Den centrala administrationen på institutionen för klinisk neurovetenskap utgör det administrativa stödet till institutionens forskargrupper och utbildningsprogram. Här arbetar ca 20 personer bestående av administrativ chef, personalenhet, ekonomienhet, registratur, arkiv IT-stöd samt utbildning- och forskarutbildningsstöd. Ekonomienheten består av totalt åtta personer.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med löpande administrativa ekonomiuppgifter av rutinartad karaktär samt utveckling och förbättring av arbetsrutinerna. Det innebär bland annat avstämningar i ekonomisystemet, fakturering, granskning av utlägg och reseräkningar, kontroll av fakturor i vårt elektroniska fakturahanteringssystem samt förmedla regler och policys kring resereglemente och representation till verksamheten. Arbetet utförs i en grupp om två personer med nära samarbete med ekonomihandläggare på enheten.

Kvalifikationer
Sökande ska ha gymnasial utbildning med ekonomisk inriktning, det är meriterande med eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi. Flytande i både tal och skrift på svenska och engelska är ett krav då vi är verksamma i en internationell miljö. Det anses meriterande om sökande har erfarenhet av Agresso och Primula web.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-3869/2019
Kontakt
  • Anders Ihrfors, 08-524 832 87
  • Joakim Airaxin, joakim.airaxin@ki.se
Facklig företrädare
  • Arsalan Amir, SACO, 08 - 517 733 37
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124 127
Publicerat 2019-07-05
Sista ansökningsdag 2019-08-04

Return to job vacancies