Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Vi söker 1 individ för arbete med att samordna databeställningar och kontakta vårdgivare i samband med utdrag av uppgifter från journaler och regionala vårddatalager för ett epidemiologiskt forskningsprojekt. Start omgående.

Din roll

Ta fram utkast till ansökningsformulär och hålla i kommunikation med berörda vårdgivare och andra organisationer, samt ta på ett informationssäkert sätt ta emot uppgifter och ladda upp i säker servermiljö.

Vem är du?

Du är noggrann, kvalitetsorienterad, välorganiserad med förmåga att lösa problem och göra rimliga bedömningar. Du bör kunna avsätta tid för arbetet med start omgående. Kunskap om och erfarenhet från vårddokumentationssystem är meriterande, liksom klinisk erfarenhet från muskuloskeletala sjukdomar.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering

Tjänsten är placerad inom Institutionen för medicin, Solna. Institutionen består av elva avdelningar och varje avdelning består av flertalet forskargrupper. Den aktuella tjänsten är placerad inom team Thomas Frisell som är en del av avdelningen Klinisk epidemiologi.

--[Video om Karolinska Institutet, hur vi alla bidrar till en bättre hälsa för alla] ---

Ansökan

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Efter överenskommelse
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1665/2024
Kontakt
  • Thomas Frisell, thomas.frisell@ki.se
Facklig företrädare
  • Afsar Rahbar OFR, Afsar.Rahbar@ki.se
  • Louisa Cheung, SACO, Louisa.Cheung@ki.se
  • Farzad Hedayaty, SACO-s, farzad.hedayaty@ki.se
Publicerat 2024-04-17
Sista ansökningsdag 2024-05-01

Tillbaka till lediga jobb