Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

I vår forskargrupp hittar du en unik möjlighet att arbeta nära toppforskare i gränslandet mellan psykologi och neurovetenskap och försöka förstå hur den mänskliga hjärnan integrerar och bearbetar synintryck och kontrollerar ögonrörelser. Vi erbjuder en engagerande och internationell forskningsmiljö där du får möjlighet att bidra till högkvalitativ forskning på internationell toppnivå.

Din roll

I rollen kommer du att leda arbetet med analys av ett redan insamlat datamaterial om hjärnsynskador. I uppdraget ingår det att granska, bearbeta och analysera data från neuropsykologiska tester, ögonrörelseinspelningar och kliniska synundersökningar. Du ska även statistiskt analysera data och du kommer med hjälp att sammanställa resultaten i manuskriptform. Tidigare erfarenhet av att arbeta i en forskargrupp och analys av dylika data är meriterande.

Vem är du?

För att vara intressant för tjänsten ska du:

  • ha en psykologutbildning med tidigare erfarenhet kring ögonrörelser och synfunktion.
  • ha klinisk erfarenhet av att träffa patienter med synpåverkan.
  • ha kompetens att värdera kognitiva tester och att statistiskt analysera data med SPSS eller R.
  • vara flytande i svenska i tal och skrift.

Du är en noggrann person som har lätt för att sätta dig in i ett relativt komplicerat ämnesområde. Du sätter ett stort värde i att vara noggrann och göra ett bra jobb. Du älskar utmaningar och att lära dig nya saker. Du klarar av att arbeta självständigt men också att arbeta i en grupp.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Marianne Bernadotte Centrum vid S:t Eriks Ögonsjukhus

Läs mer om forskargruppen du kommer att ingå i

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap

 

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den xxx 2021.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2978/2022
Kontakt
  • Anna Wendel, HR-partner , anna.wendel@ki.se,08-52483045
  • Tony Pansell, Lektor/optiker, tony.pansell@ki.se
Facklig företrädare
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2022-07-11
Sista ansökningsdag 2022-07-24

Tillbaka till lediga jobb