Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

Vid avdelningen för reproduktiv hälsa bedrivs barnmorskeutbildning och forskning inom ämnesområdet sexuell, reproduktiv och perinatal hälsa som relaterar till sexualitet, graviditet, förlossning, tiden efter barnafödandet inklusive amning, nyföddhetsperioden, fertilitetsreglering inklusive abort samt förebyggande åtgärder relaterat till sexuell ohälsa i såväl svenskt som globalt perspektiv. Undervisande personal består av adjunkter, lektorer och professorer. Ett flertal doktorander och postdoktorer är knutna till avdelningens forskargrupper.

Din roll

Arbetsuppgifterna består i att planera, organisera och leda kurser samt bedriva undervisning och utföra examinationer. I arbetet ingår även att utvärdera givna kurser och utveckla nya kurser och arbetsformer.

Anställningen avser ett vikariat med start 2020-01-01 fram till och med 2020-06-30.

Vem är du?

Behörig att anställas som adjunkt är den som dels har visat pedagogisk skicklighet, dels har avlagt doktorsexamen eller har motsvarande vetenskaplig kompetens inom för arbetsuppgifterna relevant ämnesområde. Vidare bör sökande vara väl skickad att leda och organisera undervisning på avancerad nivå. Genomgången kurs i vuxenpedagogik och/eller medverkan i pedagogiskt utvecklingsarbete är meriterande liksom forskning inom området reproduktiv hälsa.

Kvalifikationer

Genomförd forskarutbildning och erhållen doktorsexamen är meriterande. Vidare bör sökande vara väl skickad att leda och organisera undervisning på avancerad nivå. Genomgången kurs i vuxenpedagogik och/eller medverkan i pedagogiskt utvecklingsarbete är meriterande liksom forskning inom området reproduktiv hälsa.

Bedömningsgrunder

Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid pedagogisk skicklighet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan. Ansökan ska bestå av ett ansökningsbrev samt CV, redovisade i enlighet med Karolinska Institutets meritportfölj (http://ki.se/meritportfolj).

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Information lämnas av enhetschef Helena Lindgren, helena.lindgren@ki.se, tel 0733442599.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 oktober 2019.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse 3-6 måneder
Anställningen avslutas 2020-06-30
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-4849/2019
Kontakt
  • Helena Lindgren, avdelningschef, 0733442599
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
  • Bodil Moberg , OFR, 08-524 836 01
  • John Inge Johnsen , SACO, 08-524 800 00
Publicerat 2019-10-01
Sista ansökningsdag 2019-10-31

Tilbage til Ledige stillinger