Karolinska Institutet, institutionen för folkhälsovetenskap


Institution
Vid Institutionen för folkhälsovetenskap bedrivs forskning, utbildning och tillämpat arbete med utgångspunkt i folkhälsovetenskap och epidemiologi. Forskningen syftar till att kartlägga hälsans determinanter på befolkningsnivå, samt till att utveckla och utvärdera strukturella och individinriktade insatser inklusive utveckling av lagar och riktlinjer. Vidare innefattar området hälsoekonomi, hälsosystem- och implementeringsforskning. Verksamheten har en stark internationell prägel, och institutionens forskare är vetenskapliga rådgivare till myndigheter och andra beslutsfattare på regional, nationell och internationell nivå. Institutionen är indelad i forskargrupper verksamma inom ämnesområdena global hälsa, folkhälsoepidemiologi och socialmedicin med tillsammans ca 150 anställda. Därutöver har vi ca 80 forskarstuderande. Denna tjänst är placerad i forskargruppen Epidemiology and Public Health Intervention Research (EPHIR).

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med dataanalys och artikelskrivning inom ramen av en longitudinell studie om skärmtid och psykisk ohälsa bland ungdomar.

Kvalifikationer
Du som söker ska inneha en masterexamen i folkhälsovetenskap eller motsvarande (t ex epidemiologi, samhällsmedicin). Du behöver ha gedigen erfarenhet av epidemiologiska studier samt dataanalys av longitudinella studier. Du ska även ha ett intresse för och kunskap om ämnet för studien. Den sökande ska behärska engelska flytande i tal och skrift. Förståelse och kunskap i svenska är meriterande men inget krav.

Vi tror att du är en självständig och reflekterande människa, som gärna delar med sig av sina erfarenhet och kunskaper.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-3052/2019
Kontakt
  • Rosaria Galanti, rosaria.galanti@ki.se
Facklig företrädare
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 46 70-173 85 75
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
  • Magnus Anå, OFR, 08-524 864 37, magnus.ana@ki.se
Publicerat 2019-05-21
Sista ansökningsdag 2019-06-10

Tilbage til Ledige stillinger