Karolinska Institutet

Institution
Institutionen för Lärande, Informatik, Management och Etik (LIME) vid Karolinska Institutet har ungefär ca 150 medarbetare och bedriver forskning och undervisning inom områdena pedagogik, informatik, management, etik, innovativ vård och suicidprevention, såväl inom grund- och forskarutbildning som kompetensutveckling för forskare, lärare och ledare inom Karolinska Institutet. Du kan läsa mer om institutionens verksamhet på https://ki.se/lime.

Institutionen för LIME har en gemensam administration med institutionen för folkhälsovetenskap där denna tjänst är placerad vid Sekretariatet på den gemensamma administrationen.

Arbetsuppgifter
Som chefsassistent utgör du ett nära stöd till prefektens och administrativa chefens ledningsarbete. Det innefattar bland annat arbetsuppgifter som möteskoordination med möteskallelser utskick av underlag samt skriva minnesanteckningar och protokoll. Du synkroniserar och har överblick över prefektens kalendrar och korrespondens, administrerar och stödjer prefekten i planering av uppdrag och ärendehantering, inklusive resor och utlägg, samt bistår i övrigt med sådant som underlättar och förbättrar institutionens arbete. Du kommer att driva projekt av både större och mindre karaktär, ta fram presentationsmaterial, ordna diverse arrangemang i samband med möten/konferenser samt övrig förekommande administration och support. Vidare innefattar arbetet uppgifter som registrator, beställning av kontors- och förbrukningsmaterial, kontakter avseende lokaler samt utskick av information inom institutionen.

Kvalifikationer
Vi söker dig med minst gymnasial utbildning och som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behöver ha mycket goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av liknande arbete inom statlig verksamhet är ett krav, och det ses som meriterande med erfarenhet från KI. Vi ser gärna att du har vana av chefsstöd och det är meriterande om du har erfarenhet av att leda och driva större projekt.

Arbetet som chefsassistent ställer stora krav på integritet, självständighet, noggrannhet och flexibilitet. Då kontaktytorna inom och utom organisationen är många behöver du ha en god känsla för service, god samarbetsförmåga och social kompetens samt god kommunikationsförmåga både på svenska och engelska i tal och skrift. Du bör vara problemlösningsorienterad och tycka om att arbeta med varierande arbetsuppgifter, inte sällan under tidspress. Vidare kräver arbetet eget initiativtagande och god framförhållning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.


Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-2867/2019
Kontakt
  • Emma Thorell, emma.thorell@ki.se
Facklig företrädare
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 070-173 85 75
  • Magnus Anå, OFR, 08-524 864 37, magnus.ana@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
Publicerat 2019-05-13
Sista ansökningsdag 2019-05-22

Tilbage til Ledige stillinger