Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Gruppen för Urologi vid Institutionen för Molekylär Medicin och Kirurgi på Karolinska Institutet söker en motiverad forskningsassistent för ett multidisciplinärt projekt inriktat på studier kring prediktion av död i prostatacancer. Studien är ett samarbete mellan Prof Olof Akre, klinisk forskare på MMK, och docent Andreas Pettersson vid Institutionen för Medicin, Solna.

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 1 år.

Projektet och din roll

Projektet syftar till att förbättra klinisk prognostik av prostatacancer och att med hjälp av insamlade kliniska variabler, molekylärbiologiska och histopatologiska data samt nationella registerdata bygga prediktiva modeller som kan hjälpa till vid riskbedömning och behandlingsval.

Kandidaten kommer arbeta med journalgranskning, insamling och tolkning av data från diagnostik, behandling samt uppföljning av prostatacancerpatienter.

Vem är du?

Vi söker en entusiastisk och talangfull person med läkarlegitimation och intresse för och erfarenhet av urologiska sjukdomar och deras utrednings- och behandlingsförlopp. Erfarenhet av arbete i journalsystemet Take Care krävs.

Viktiga personliga egenskaper är nyfikenhet, engagemang och social kompetens. Arbetslivserfarenhet inom urologisk kirurgi är meriterande, liksom dokumenterad erfarenhet av medicinsk undervisning och/eller forskning. Flytande svenska i tal och skrift och utmärkta kunskaper i engelska är en förutsättning.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 2024-04-26.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1580/2024
Kontakt
  • Per Henrik Vincent, per.henrik.vincent@ki.se
Facklig företrädare
  • Virpi Töhönen, SACO, virpi.tohonen@ki.se
  • Taher Darreh-Shori, SACO, taher.darreh-shori@ki.se
  • Elisabeth Noren-Krog, OFR, elisabeth.noren-krog@ki.se
Publicerat 2024-04-12
Sista ansökningsdag 2024-04-26

Tillbaka till lediga jobb