Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

Vår forskargrupp har bland annat fokus på prevention av psykiska problem och förebyggande av ätstörningar är ett centralt tema i vårt preventionsarbete. Du kan bli spindeln i nätet i vårt nuvarande projekt om prevention. Vi erbjuder dig en flexibel roll med goda möjligheter för utveckling i din professionella roll i projektet, samt interaktion med trevliga kollegor.

Din roll

Som amanuens kommer du att vara en mycket central figur i genomförandet av projektet. Du kommer att tilldela uppgifter (t.ex. intervju av deltagare) till övriga forskningsassistenter i projektet och hjälper till med ett bra flöde i projektet. Du kommer att följa deltagarna i projektet och är tillgänglig för att ge användarstöd. Du är med från initial bedömning till utvärderingar och uppföljningar och utför vissa samordningsuppgifter. Arbetet innebär en hel del flexibilitet i tid, men kräver samtidigt högt engagemang utspridd över veckan.

Vem är du?

Behörighet för anställning som amanuens kräver att du som sökande är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå i Sverige.

Vi söker dig som har ett intresse för preventionsvetenskap och tycker om interaktion med både deltagare och övriga forskningsassistenter i projektet, samt samordningsuppgifter. Givet behovet av genomförandet av vissa specifika kliniska intervjuer behöver du studera inom psykologi eller närliggande discipliner som innefattar kliniska inslag. Att studera inom psykologi är högt meriterande. Givet behovet av interaktion med deltagare behöver du vara flytande i användning av svenska språket.

Som person är du självgående, kan ta egna initiativ och har en hög ansvarskänsla. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för prevention och ätstörningar, givet projektets natur och innehåll. Vi kommer lägga stor vikt dina personliga egenskaper och personlig lämplighet. 

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap 
Läs mer om forskargruppen du kommer att ingå i

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 18 juni 2023. 

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2315/2023
Kontakt
  • Ata Ghaderi, forskargruppsledare, ata.ghaderi@ki.se
  • Lisa Rister, HR-partner, 08-52483287,lisa.rister@ki.se
Facklig företrädare
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb