Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

I vår forskargrupp finner du en unik möjlighet att arbeta tätt tillsammans med forskare i gränslandet mellan psykologi och psykiatri för att gemensamt försöka förstå den roll som social kognition och beteende har för beroendesjukdom. Vi söker en amanuens för anställning på 20% under 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Vi erbjuder en engagerande och internationell forskningsmiljö där du får en möjlighet att bidra till högkvalitativ forskning.

Din roll

Som amanuens kommer du att bistå forskargruppen med uppgifter såsom hantering av forskningsdeltagare, litteratursökning, digitalisering av data, hantering av datafiler samt dataanalyser. Arbetet är på deltid.

Vem är du?

Behörig för anställning som amanuens kräver att du som sökande är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå i Sverige.

Du är strukturerad och noggrann, van att arbeta självständigt och att leverera resultat på överenskommen tid. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Erfarenhet av att rekrytera forskningsdeltagare samt datainsamling med psykofysiologi är mycket meriterande. Kunskaper i psykologi, dataanalys och programmering är meriterande.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap
Tio skäl att välja Karolinska Institutet


Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 5 april 2023. 

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1251/2023
Kontakt
  • Andreas Olsson, Forskargruppsledare, andreas.olsson@ki.se
  • Lisa Rister, HR-partner, 08-52483287,lisa.rister@ki.se
Facklig företrädare
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Henry Wölling, SEKO, 08-52484080
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-05

Tillbaka till lediga jobb