Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet

Enheten för stöd till program- och utbildningsnämnder är en av 6 enheter inom Avdelningen för utbildnings- och forskarutbildningsstöd. Enheten ger bl.a. stöd till Läkarprogrammet och Biomedicinprogrammen med handläggning och studievägledning. Enheten arbetar också med studenträtt och övergripande utbildningsadministrativa processer.

Din roll

Vi söker nu en person som ska vikariera fram till 31 januari 2021 som handläggare för de globala biomedicinprogrammen och i det vara ett stöd för de programansvariga lärarna och den programansvariga nämnden. Nämnden ansvarar bl.a. för att utveckla, utvärdera och kvalitetssäkra programmen och för administrativa programövergripande uppgifter. Arbetet sker tillsammans med en annan handläggare. I rollen kommer du att arbeta bl.a. med

 • budget och ekonomiuppföljning för programmen
 • den administration som är gentemot kurserna inom programmen
 • kursplansarbete och kursuppdrag

Arbetet innebär stora kontaktytor med både lärare, studenter och programmets ledning och en viktig uppgift är att säkerställa att administrationen mellan programnämnd och kursgivande institutioner fungerar.

I tjänsten ingår också att administrera vissa studentfrågor i den verksamhetsförlagda utbildningen (VFU) för samtliga utbildningar vid Karolinska Institutet, framförallt för inresande utbytesstudenter som ska genomföra utbildning förlagd till sjukvården. I denna roll har du många kontakter med administratörer och VFU-handläggare inom utbildningsprogrammen på hela KI och inom Region Stockholms.

Arbetsområdena överlappar i viss mån varandra och periodvis kan arbetsbelastningen vara hög.

Vem är du?

Vi söker dig som har

 • minst 3 årig högskoleutbildning, gärna i ett samhällsvetenskapligt ämne eller erfarenhet som motsvarar kraven för tjänsten
 • goda kunskaper inom administrativa system som används i högskolan, t.ex. ladok, selma, webb m.fl.
 • erfarenhet från arbete inom högskola/universitet, gärna med programövergripande administration och ärendehandläggning
 • god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på engelska och svenska i kommunikation genom tex  mail, informativ text på hemsidor, protokoll och personliga möten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor. Du ska ha god förmåga att bemöta och förmedla information. Du kommer att ha ett nära samarbete med övrig administrativ personal, lärare, studenter och programledning. Arbetet innebär en kombination av omväxlande och rutinmässiga uppgifter och ställer stora krav på noggrannhet, planering samt att arbeta självständigt och utåtriktat. Du ska vara serviceinriktad, drivande och ha god samarbetsförmåga.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

Din karriär fortsätter här

--[Video om Karolinska Institutet, hur vi alla bidrar till en bättre hälsa för alla] ---

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-962/2020
Kontakt
 • Charlotta Cederberg, 08-524 864 68
Facklig företrädare
 • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
 • Saco-föreningen vid universitetsförvaltningen, SACO@uf.ki.se
 • Magnus Anå, OFR, 08-524 864 37, magnus.ana@ki.se
Publicerat 2020-02-21
Sista ansökningsdag 2020-03-11

Zurück zu Stellenangeboten