Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Vid enheten för reumatologi bedrivs forskning inom bland annat kroniska inflammatoriska systemsjukdomar inklusive systemisk lupus erythematosus. Vi söker nu en forskningsassistent på heltid för arbete med utveckling och kvalitetssäkring av vår datainsamling och datahantering.

Din roll

Kandidaten ska arbeta inom forskningsprojekt kring systemisk lupus erythematosus. Arbetsuppgifterna involverar såväl att självständigt utveckla elektroniska databaser, studieprotokoll och CRF:s, samt inmatning av data i databaser. Tjänsten är på heltid under 6 månader med möjlighet till förlängning.

Vem är du?

Vi söker dig som har läkarexamen och har grundläggande kunskaper inom biostatistik och grafisk design. Erfarenhet av SPSS är ett krav. Du bör kunna förstå och prata svenska åtminstone på basal nivå, och bör vara flytande på engelska i både tal och skrift. Projektet kräver god samarbets- samt problemlösningsförmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Tidigare erfarenhet av att jobba i forskningsmiljö, och med de aktuella arbetsuppgifterna, är meriterande.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering

Tjänsten är placerad inom Institutionen för medicin, Solna. Institutionen består av tolv avdelningar och varje avdelning består av flertalet forskargrupper. Den aktuella tjänsten är placerad inom forskargrupp Elisabet Svenungsson - SLE

Ansökan

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag länger als 6 Monate
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-886/2020
Kontakt
  • Ioannis Parodis , +46722321322 / ioannis.parodis@ki.se
Facklig företrädare
  • Niklas Andersson, OFR, niklas.andersson@ki.se
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 46 70-173 85 75
Publicerat 2020-02-19
Sista ansökningsdag 2020-02-29

Zurück zu Stellenangeboten