Institutionen för klinisk forskning och utbildning, Södersjukhuset

Institutionen för klinisk forskning och utbildning, Södersjukhuset (KI SÖS) bedriver grundutbildning och forskarutbildning samt internationellt erkänd forskning med fokus på vanligt förekommande sjukdomar och skador. Målsättningen med all verksamhet är att förbättra människors hälsa. 

Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

Institutionen för klinisk forskning och utbildning, Södersjukhuset (KI SÖS) bedriver grundutbildning och forskarutbildning samt internationellt erkänd forskning med fokus på vanligt förekommande sjukdomar och skador. Målsättningen med all verksamhet är att förbättra människors hälsa.

Placerad på Södersjukhuset AB bedriver KI SÖS grundutbildning för läkarstuderande och sjuksköterskestuderande, specialistutbildning på distans för sjuksköterskor samt forskarutbildning och forskning.Verksamheten sträcker sig över de flesta kliniska specialiteter och inkluderar även klinisk epidemiologi och experimentell laborativ forskning samt medicinsk pedagogik.

Din roll

Vi söker en person med intresse och engagemang i att leda, planera, genomföra och pedagogiskt utveckla kurser/specialistsjuksköterskeutbildning inom ambulanssjukvård och andra områden. Handledning av självständiga examensarbeten på avancerad nivå ingår. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Då klinisk anknytning uppmuntras finns möjlighet till viss tjänstledighet för kliniskt arbete.

Vem är du?

För behörighet till denna tjänst krävs att den sökande är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning på avancerad nivå inom t ex ambulanssjukvård, akutsjukvård, anestesi, intensivvård och har avlagt doktorsexamen. Högskolepedagogisk utbildning eller motsvarande dokumenterad pedagogisk erfarenhet av undervisning på högskolenivå krävs. För arbetet krävs att du har en vitsordad mycket god organisatorisk förmåga och social kompetens samt förmåga att skapa goda kontakter inom och utom institutionen. Aktuell forskningsanknytning är en merit. Forskningstid inom pågående forskningsprojekt samt egen forskning kan erbjudas upp till 30 % under 2020 med eventuell förlängning.

Bedömningsgrunder

Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid pedagogisk skicklighet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Södersjukhuset

Läs mer om institutionen för klinisk forskning och utbildning, Södersjukhuset här

Ansökan

Ansökan ska innehålla följande handlingar skrivna på engelska eller svenska: CV, meriter, examensbevis och beskrivning av planerad forskning som presenteras i enlighet med Karolinska Institutets meritportfölj.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 20 januari 2020.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad? Sök jobb hos oss – och bidra till en bättre hälsa för alla

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet med visionen att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. I Sverige står Karolinska Institutet för den enskilt största andelen medicinsk akademisk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Varje år utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.
Enligt Riksarkivets föreskrifter arkiveras ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft. Detta gäller dock ej bilagor som är tryckta eller på annat sätt publicerade.
Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-4997/2019
Kontakt
  • Ann-Sofie Wall, Administrativ chef, 08-524 875 59
  • Katarina Bohm, grundutbildningsansvarig, 08-524 875 33
Facklig företrädare
  • Gunnel Brolin, OFR, 08-524 810 63
  • Md. Shahidul Islam, SACO, 070-2593446, shahidul.islam@ki.se
Publicerat 2019-12-12
Sista ansökningsdag 2020-01-20

Zurück zu Stellenangeboten