Karolinska Institutet

Vi söker en ambitiös legitimerad audionom till  audionomprogrammet vid Karolinska Institutet för 6 månaders vikariat med möjlighet till förlängning. Att vara lärare på audionomprogrammet innebär ett roligt och varierande arbete med mycket eget ansvar och med engagerade och hjälpsamma kollegor.

Avdelning
Enheten för audiologi bedriver undervisning på grundnivå (audionomutbildning) samt fristående kurser på avancerad nivå och forskarutbildning. Viss uppdragsutbildning bedrivs också. Vid enheten bedrivs även forskning inom huvudområdet.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär främst undervisning, kursansvar, övrig kursadministration samt pedagogiskt utvecklingsarbete inom ämnesområdet i stort, men med särskilt fokus på diagnostik och rehabilitering. Kursplanering är en viktig del som bygger förmågan att planera långsiktigt utifrån ett pedagogiskt upplägg som är väl förankrat till lärandemål och examination. Uppföljning och kursutvärdering är också en viktig del. I arbetsuppgifterna kan även klinisk tjänstgöring ingå.

Kvalifikationer
Vi söker efter en legitimerad audionom eller motsvarande gärna med magisterexamen eller doktorsexamen inom huvudområdet.  Pedagogisk erfarenhet av både undervisning och handledning på högskolenivå är meriterande. Pedagogisk utbildning är meriterande. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av att administrera högskoleutbildning, såsom kursplanering, formulering av lärandemål, examinering och kursvärdering/kursutvärdering. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Forskningserfarenhet inom huvudämnet är önskvärt. För att lyckas i rollen tror vi att du som söker har god förmåga att samarbeta, är anpassningsbar och tycker om att arbeta i grupp men är också beredd att ta stort eget ansvar.

Bedömningsgrunder
Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid pedagogisk skicklighet.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska bestå av följande handlingar skrivna på engelska eller svenska: Curriculum vitae, meriter och beskrivning av planerad forskning som presenteras i enlighet med Karolinska Institutets meritportfölj (http://ki.se/qualificationsportfolio).

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningssperioden. 

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. Tjänstens omfattning kan diskuteras. 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Flemingsberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-4710/2019
Kontakt
  • Enhetschef Åsa Skjönsberg, asa.skjonsberg@ki.se
Facklig företrädare
  • Carina Eklund, OFR, 08-585 826 65
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
  • Emilie Hultin, SACO, 08-52483286
Publicerat 2019-09-18
Sista ansökningsdag 2019-10-09

Zurück zu Stellenangeboten