Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Christian Rücks forskargrupp arbetar med studier om tvångssyndrom och kroniska tics och söker nu forskningsassistenter som kan genomföra blindade kliniska bedömningar med studiernas deltagare. Vi söker nu två forskningsassistenter till en timanställning från augusti 2024 och ett år framåt. Vi tror att arbetet kommer vara ca 2 timmar per vecka.

Din roll

Din roll kommer att innefatta genomförande av kliniska bedömningar med projektens deltagare under videobesök. Bedömningarna genomförs på distans och du kan vara var som helst i Sverige när du jobbar med bedömningarna. Du behöver dock ha möjlighet att arbeta på plats vid Huddinge sjukhus i Region Stockholm vid enstaka tillfällen såsom vid upplärning samt vid fysiska träffar med forskarteamet ungefär var tredje månad. När du jobbar med bedömningarna på distans har du alltid möjlighet till snabb direktkommunikation med teamet och handledning närhelst behovet uppstår. 

Vem är du?

Du är psykologstudent med åtminstone hälften av psykologprogrammet avklarat. Erfarenhet av att genomföra kliniska bedömningar med hjälp av strukturerade bedömningsinstrument är ett krav. Erfarenheten av Yale-Brown Obsessive-Compulsive Scale (YBOCS) och Yale Global Tic Severity Scale är mycket meriterande. Att sedan tidigare ha tjänstgjort inom Region Stockholm och haft tillgång till regionens datasystem är meriterande. Som person är du noggrann och pålitlig. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap
Läs mer om forskargruppen du kommer ingå i

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 13e juni 2024.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Augusti 2024
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Flemingsberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2268/2024
Kontakt
  • Ekaterina Ivanova, Postdoktor, ekaterina.ivanova@ki.se
  • Veigabjörg Björgvinsson, HR-administratör, veigabjorg.bjorgvinsson@ki.se
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Arsalan Amir, SACO, 070-4831165
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-13

Tillbaka till lediga jobb