Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Vid universitetstandvården utbildar vi framtidens tandvårdspersonal, såsom tandläkare, tandhygienister och specialisttandläkare. Tillsammans med institutionen för odontologi bedriver vi utbildningar som är internationellt topprankade.

På universitetstandvården möts kliniker och forskare som tillsammans bidrar till att nå vår vision att vara världsledande inom oral hälsa och förbättra människors livskvalitet. Vi är totalt 150 medarbetare, fördelade på 6 kliniker, där vi tillsammans med våra studenter behandlar olika patientkategorier. Vår huvudsakliga verksamhet är förlagd till Campus Flemingsberg.

Till Universitetstandvården söker vi nu en tandtekniker som vill ha ett varierat arbete med både handledning och undervisning av tandläkarstudenter samt framställning av tandtekniska arbeten.  Tjänsten är förlagd till vår klinik på Campus Flemingsberg, kliniken för Oral rehabilitering. 

Din roll

I arbetet som tandtekniker på Universitetstandvården ingår främst handledning och undervisning av grundutbildningsstudenter på tandläkarutbildningen inom avtagbar protetik, fast protetik samt CAD/CAM inom den prekliniska verksamheten.

Tjänsten som tandtekniker innebär även till en viss del framställning av tandtekniska arbeten inom avtagbar protetik (helproteser, partial protes), en del fast protetik (keramiska kronor/onlay, långtidstemporära kronor/broar).

Vem är du?

Krav:

 • Kandidatexamen i tandteknik
 • Flerårig erfarenhet (minst 5 år) av tandteknikeryrket
 • God erfarenhet av modern CAD/CAM-teknik (scanning/design i 3Shape och eller Cerec)
 • Erfarenhet av fräsmaskiner
 • Erfarenhet 3d Printing 

Meriterande:

 • Erfarenhet av handledning och undervisning
 • Pedagogisk utbildning/kurser i pedagogik 

Arbetet som tandtekniker hos oss är utåtriktat och vi värdesätter därför att du är självständig med känsla för service då klinikernas mål är att sätta patienten och studenten i centrum. Du bör vara en god kommunikatör, strukturerad, noggrann och fungera bra i ett team.

Som tandtekniker trivs du med att arbeta i ett högt tempo i en miljö där du dagligen träffar många människor. I din roll kommer du att arbeta mot våra studenter och därför är det viktigt att du har pedagogisk förmåga och trivs i rollen att lära ut.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

Att arbeta på Universitetstandvården

Tio skäl att välja Karolinska Institutet

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan snarast!

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2122/2024
Kontakt
 • Mariel Unger Karlström, Klinikchef, 08-52488027
 • Anneli Korsheden, HR-partner, 08-52488170
Facklig företrädare
 • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
 • Tatiana Tourova, SACO, tatiana.tourova@ki.se
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-06-06

Tillbaka till lediga jobb