Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Vi söker vikarie fram till sommaren 2025 för vår erfarna utbildningsadministratör för KI-Region Stockholms gemensamma forskarskola i epidemiologi för kliniskt verksamma doktorander. 

Din roll

Tillsammans med övriga i vårt administratörsteam gör du forskning och utbildning möjligt. Du stödjer våra två forskarskoledirektorer i genomförandet av forskarskolornas undervisningsblock. Arbetet kräver närvaro (på plats) och ett strukturerat arbetssätt. Du är självgående och ser behov och lösningar. Du hanterar bland annat ansökningar till forskarskolan, bokar undervisningslokaler och evenemang, ordnar undervisningsmaterial och utrustning, registrerar resultat och är behjälplig för lärare och studenter.

Vem är du?

Du behöver erfarenhet från arbete med undervisningsadministration vid en högskola eller ett universitet med forskarutbildning. Du behöver kunna utbildningsadministrativa system som Canvas och Ladok. Kunskaper om övriga administrativa system för utbildning, beställning och lokalbokning vid Karolinska institutet och Karolinska universitetssjukhuset är meriterande. Du har lätt för att samarbeta, har sinne för detaljer och är duktig på att skapa samt upprätthålla bra relationer med medarbetare. Arbetet sker på svenska men kräver även goda kunskaper i engelska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering

Tjänsten är placerad inom Institutionen för medicin, Solna. Institutionen består av elva avdelningar och varje avdelning består av flertalet forskargrupper. Den aktuella tjänsten är placerad inom avdelningen för klinisk epidemiologi i forskargrupp Michael Fored.  

--[Video om Karolinska Institutet, hur vi alla bidrar till en bättre hälsa för alla] ---

Ansökan

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1683/2024
Kontakt
  • Michael Fored, 08-52483357,michael.fored@ki.se
Facklig företrädare
  • Afsar Rahbar OFR, Afsar.Rahbar@ki.se
  • Louisa Cheung, SACO, Louisa.Cheung@ki.se
  • Farzad Hedayaty, SACO-s, farzad.hedayaty@ki.se
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-05-10

Tillbaka till lediga jobb