Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet

Karolinska Institutet är världskänt för sin forskning och utbildning inom odontologi och tandvård. På Campus Flemingsberg finns den senaste tekniken. Här utbildar vi tandhygienister, tandläkare, specialisttandläkare, forskare och har Kompletterande Utbildning för Tandläkare, KUT.

2023 rankades vårt tandläkarprogram som nummer fem på en lista över världens universitet. Merparten av studenternas kliniska utbildning sker vid någon av Universitetstandvårdens sju tandvårdskliniker. Vid institutionen för odontologi bedrivs både den teoretiska delen – och spetsforskning.

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015 vilket innebär ett ständigt förbättringsarbete för minskning av negativ miljöpåverkan. Välkommen till oss, vi är cirka 270 medarbetar som gör skillnad!

Din roll

Vi söker en specialistläkare inom ortodonti som vill vara med och utbilda framtidens tandvårdspersonal. Som specialisttandläkare kommer du att undervisa framför allt i grundutbildningen för tandläkare men även delta i övriga utbildningsuppdrag till tandhygienister eller till tandläkare med utländsk examen. Du kommer att utföra klinisk och teoretisk handledning på interceptiva patienter. Utöver det kommer du behandla egna ortodonti patienter på  specialistkliniken för tandreglering i Campus Flemingsberg. Du kommer att få möjlighet till pedagogisk utveckling. För denna tjänst ser vi helst att du kan arbeta heltid hos oss men det kan finnas visst utrymme för flexibilitet.

Tandregleringskliniken är en undervisningsklinik för Karolinska Institutets grundutbildningar inom tandvård. Kliniken ansvarar även för specialistutbildning till tandläkare från olika nationer inom och utom EU. Här arbetar specialisttandläkare, ortodontiassistenter, tandsköterskor, receptionist och tandtekniker.

Vem är du?

För att passa in i rollen ser vi att du har följande kvalifikationer.

Krav:

  • Legitimerad tandläkare
  • Specialisttandläkare inom ortodonti med legitimation utfärdad av Socialstyrelsen
  • Att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska

Meriterande:

  • Erfarenhet av undervisning i ämnesområdet ortodonti på grundutbildningsnivå

Vi söker dig som har mycket god klinisk och pedagogisk förmåga. Du har lätt för att ta egna initiativ och är duktig på att arbeta i multidisciplinära team. En förutsättning för tjänsten är att du behärskar på både svenska och engelska. Eftersom KI attraherar studenter och medarbetare från en mängd olika länder bör du känna dig bekväm med att arbeta i en internationell miljö.

Vi värdesätter även att du är strukturerad, självständig och har känsla för service då klinikens mål är att sätta patienten och studenten i centrum. Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

Jobba på Universitetstandvården

 Tio skäl att välja Karolinska Institutet

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 22 april 2024. Skicka gärna din ansökan snarast eftersom vi planerar att intervjua löpande. Du kan därmed komma att kallas till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1139/2024
Kontakt
  • Niels Ganzer, 08-52488045
  • Anneli Korsheden, 08-52488170
Facklig företrädare
  • Tatiana Tourova, SACO, tatiana.tourova@ki.se
  • Venus Azhary, OFR, venus.azhary@ki.se
Publicerat 2024-03-13
Sista ansökningsdag 2024-04-22

Tillbaka till lediga jobb