Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

Du kommer att ingå i enheten för eliminering av livmoderhalscancer vid Institutionen för klinisk vetenskap, intervention och teknik vid Karolinska Institutet. Vi strävar efter att förstå riskfaktorer och prognostiska indikatorer samt förhindra olika humant papillomvirus (HPV)-associerade cancerformer. Vi använder olika verktyg för att studera detta, bland annat befolknings- och hälsoregister, storskaliga kohorter, randomiserade interventionsstudier och olika biobanker, samt matematisk modellering. Vi använder avancerad epidemiologi och modellering i kombination med grundläggande forskningsidéer och molekylära studier.

Din roll

Som biomedicinsk analytiker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom forskning om och diagnostik av Humant Papillomvirus, inklusive provberedning, DNA extraktion, PCR samt typning med Luminex och sekvensering. Vidare ingår metodutvecklingsarbete, kvalitetssäkringsarbete samt bearbetning och analys av forskningsdata. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vem är du?

Vi söker en utbildad biomedicinsk analytiker eller motsvarande med erfarenhet av praktiskt laboratoriearbete inom mikrobiologi. Erfarenhet av provberedning, DNA extraktion, PCR samt typning med Luminex och sekvensering är ett krav. Vidare meriterande är att du ska behärska R, Rstudio och Excel och analys av forskningsdata och visualisering.

Noggrannhet och kvalitetstänkande samt förmåga att dokumentera utfört arbete är viktigt. Du har god samarbetsförmåga och har samtidigt lätt att utföra uppgifter självständigt. Vi värdesätter flexibilitet och du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Personlig lämplighet värderas högt.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg 

Enheten för eliminering av livmoderhalscancer 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 28 september 2023. 

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 november
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-3511/2023
Kontakt
  • Joakim Dillner , 072-4682460
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Carina Eklund, OFR, 08-58582665
  • Taher Darreh-Shori, SACO, taher.darreh-shori@ki.se
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-09-28

Tillbaka till lediga jobb