Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Komparativ Medicin är Karolinska Institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet. Vår målsättning är att med specialistkompetens stödja Karolinska Institutets forskning och utbildning. Ett etiskt förhållningssätt och att värna om en god miljö för både djur och människor är ledord i vår verksamhet. Vid Komparativ Medicin arbetar veterinärer, djurtekniker, biomedicinska analytiker, lärare och teknisk- administrativ personal fördelat på fyra av Europas modernaste djuranläggningar. Vår verksamhet är förlagd till Campus Solna.

Hos oss möter du kollegor och studenter från hela världen med ett gemensamt mål, att bedriva och delta i medicinsk forskning av toppkvalitet. I dagsläget är vi drygt 130 personer som arbetar inom KM, men verksamheten är under expansion och utveckling för att stärka Karolinska Institutets position som ett internationellt ledande medicinskt universitet.

Nu söker vi 3 st vikarierande djurtekniker.

Din roll

Dina arbetsuppgifter består främst av daglig djurvård såsom burbyte, tillsyn och att tillgodose tillgång på foder och vatten. Övriga arbetsuppgifter kan omfatta t.ex. avelsarbete, journalföring, biopsering, märkning och städning. Kommunikationen med forskare sker delvis elektroniskt på svenska eller engelska. Arbetsuppgifterna varierar något beroende på djurhus.

Vem är du?

Vi söker dig som fyllt 18 år och som tycker mycket om djur, är noggrann, ansvarsfull och serviceinriktad. Du har lätt för att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra i ett team. God datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande att ha arbetat eller praktiserat på en försöksdjursavdelning eller inom ett serviceyrke samt att ha artspecifik utbildning.

I denna rekrytering lägger vi mycket stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker med du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2011/2023
Kontakt
  • Margareta Some, enhetschef, margareta.some@ki.se
  • Stina Tucker, enhetschef, stina.tucker@ki.se
Facklig företrädare
  • Arif Kisana, SACO, arif.kisana@ki.se
  • Anne Kristine Adeklev, OFR, anne.adeklev@ki.se
  • Susanne Johansson, SEKO, susanne.johansson.1@ki.se
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-05-30

Tillbaka till lediga jobb