Karolinska Institutet, Instit. för Lärande, Informatik, Management och Etik

Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

Institutionen för lärande, informatik, management och etik (LIME) bedriver forskning och utbildning som främjar praktisk implementering av forskningsrön och ny kunskap i folkhälsoarbete, vård och omsorg. Institutionen har två universitetsövergripande verksamhetsområden – pedagogisk utveckling och stödverksamhet samt forskning, utbildning och rådgivning på området hälso- och sjukvård- samt forskningsetik. Det är en spännande arbetsmiljö där forskning och utbildning står i fokus. Läs mer om LIME.

Nationellt Centrum för Suicidforskning och Prevention (NASP) bedriver sin verksamhet vid Karolinska Institutet, Campus Solna. NASP är en del av institutionen LIME. Sedan 1993 är NASP Region Stockholms rådgivare i frågor gällande självmordsforskning och prevention. NASP är även ett WHO samarbetscenter som tillsammans med WHO:s europeiska kontor i Köpenhamn och Genève arbetar med att redogöra för självmordsförebyggande strategier globalt. Läs mer om NASP.

Din roll

Nationellt Centrum för Suicidforskning och Prevention (NASP) vid KI söker en administrativ forskningsassistent som kommer att arbeta tillsammans med NASP:s ledning (chef och biträdande chef) med pågående projekt, främst de projekt som genomförs i Sverige. Dina uppgifter innefattar bland annat att skriva texter, översätta befintliga texter från engelska till svenska och vice versa, vara webbredaktör till webbsidor, bistå med projektledning av EU projekt (bland annat) och rapportering av aktiviteter, administrera kurser på canvas inom fältet psykisk hälsopromotion och självmordsprevention , skapa böcker, flyers, dokument i InDesign, upprätthålla en god kommunikation med NASPs samarbetspartners.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

 • Masterexamen i folkhälsa
 • Erfarenhet av att arbeta med självmordsprevention
 • Behärskar det svenska språket perfekt i både tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska
 • Dokumenterade erfarenhet av att arbeta i canvas, InDesign samt drupal
 • Utmärkta kunskaper i Office-paketet

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet med att arbeta med inköpssystem för statlig myndighet så som avropa.se
 • Organiserat större möten
 • Arbetat som webbredaktör
 • Dokumenterad erfarenhet av översättningsarbete mellan engelska och svenska
 • Arbetat med tidsrapportering för EU bidrag

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

 

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2023.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV och ett personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1225/2023
Kontakt
 • Lektor, Vladimir Carli, vladimir.carli@ki.se
Facklig företrädare
 • Jayne Alfredsson, SACO, jayne.alfredsson@ki.se
 • Shahla Rostami, OFR, shahla.rostami@ki.se
 • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb