Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Andras Simons grupp studerar regenerationsmekanismer hos vattensalamandrar. De senaste åren har gruppen utvecklat metoder som har möjliggjort att karakterisera hur dessa djur kan ersätta förlorade eller degenererande vävnader. Gruppen placerar sina fynd i ett evolutionärt perspektiv och utför jämförande studier med däggdjur.

För vidare information, besök gärna gruppens hemsida:
https://ki.se/en/cmb/ andras-simons-group

Din roll

Arbetsuppgifterna består av skötsel av transgena salamandrar och andra amfibier. 
I arbetet ingår t.ex. amfibieodling, avel, rengöring av akvarier, disk och städning samt märkning av
akvarier. Även planering och organisering av scheman för utfodring och städning på anläggningen ingår i arbetsuppgifterna. Dokumentation och kontakt med forskarna sker i stor utsträckning på engelska.

Anställningens omfattning avser 80% med en eventuell möjlighet till 100% framöver.

Vem är du?

Vi söker dig som har gedigen arbetslivserfarenhet med referenser av tekniskt arbete med akvatiska djur. Tidigare erfarenhet av arbete med akvatiska djur, speciellt salamandrar, är meriterande samt att kunna planera och organisera arbetsscheman. Goda kunskaper i engelska är ett krav då vi har många utländska forskare. Utbildning och examen inom naturvetenskap, laboratorievetenskap, biologi eller biomedicin är en fördel. Personlig lämplighet värderas högt.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna 

--[Video om Karolinska Institutet, hur vi alla bidrar till en bättre hälsa för alla] ---

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1053/2023
Kontakt
  • Prof. András Simon, andras.simon@ki.se
Facklig företrädare
  • Elisabeth Valenzuela, SEKO, elisabeth.valenzuela@ki.se
  • Magnus Anå, OFR, magnus.ana@ki.se
  • Taher Darreh-Shori, SACO, taher.darreh-shori@ki.se
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb