Institutionen för medicinsk epidemiologi och biostatistik (MEB) är bland de största institutionerna inom epidemiologi i Europa och har ett särskilt fokus på att fördjupa vår kunskap om olika sjukdomars orsak. Vår institution består av forskare, doktorander, biostatistiker, datainsamlare, databasadministratörer och administrativ personal, totalt cirka 250 anställda. Institutionen är belägen på campusområdet i Solna. Mer information finns på: ki.se/meb

Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

Anställningen är placerad vid Institutionen för Medicinsk Epidemiologi och Biostatistik, Karolinska Institutet. Vi bedriver ett storskaliga studier inom cancer och behöver datainsamlare i pågående projekt.

Din roll

Arbetet innebär att assistera vid histopatologi scanning samt att sammanställa data. Detta är en timanställning på en månad med möjlighet till förlängning. 

Vem är du?

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av forskningsmiljöer och att du är flytande i tal och skrift i engelska och svenska då båda språken talas på arbetsplatsen. 

För denna roll måste du ha tidigare erfarenhet av att hantera histopatologiglas, samt tidigare erfarenhet av att använda utrustning för scanning av histopatologiglas i forskningsmiljö.

Vi söker dig som är noggrann och välorganiserad. Du är flexibel och kan arbeta självständigt och även tillsammans med andra. Du bör ha mycket god förmåga att både planera och genomföra arbetsuppgifterna självständigt. Vid frågor om tjänsten, se kontaktuppgifter nedan i annonsen till Mattias Rantalainen. 

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna 

Ansökan

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2020-08-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-2058/2020
Kontakt
  • Mattias Rantalainen, mattias.rantalainen@ki.se
  • Sara Tiste, Sara.tiste@ki.se
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Ann Almqvist, SACO, ann.almqvist@ki.se
  • Gunnel Brolin, OFR, 08-524 810 63
Publicerat 2020-05-11
Sista ansökningsdag 2020-06-01

返回职位空缺页面