Karolinska Institutet, Institutionen för medicin, Solna, Avdelningen för reumatologi

Institutionen
Institutionen för medicin, Solna, är en av de största kliniska institutionerna vid Karolinska Institutet. Institutionen är uppdelad i avdelningar som i sin tur består av en eller flera forskargrupper. Verksamheten består av forskning, forskarutbildning och grundutbildning för blivande läkare och biomedicinare. Institutionen har tre profilområden: allergi, kardiovaskulär medicin och inflammatoriska sjukdomar.

Avdelning
Reumatologi är området inom forskning, utbildning och omvårdnad för sjukdomarna som innefattar rörelseorganen. Dessa sjukdomar är vanligt förekommande och består av både inflammatoriska sjukdomar såsom artrit, myosit, systemic lupus erythematosus (SLE), Sjögrens syndrom etc, och av icke inflammatoriska sjukdomar såsom artros.

Arbetsuppgifter
Inmatning av kliniska data från inkomna CRFer i en databas, kvalitetssäkra data samt sortera, skanna och arkivera dokumenten

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en god förmåga att snabbt förstå och sätta dig in i arbetsuppgifter. Som person är du självgående, noggrann och har en hög ansvarskänsla. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är starkt meriterande

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Ansökan
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-5083/2019
Kontakt
  • Jon Lampa, Jon.lampa@ki.se
Facklig företrädare
  • Niklas Andersson, OFR, niklas.andersson@ki.se
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 46 70-173 85 75
Publicerat 2019-10-16
Sista ansökningsdag 2019-10-26

返回职位空缺页面