Nu söker vi dig som har ett intresse för forskning och särskilt av att arbeta med att genomföra scoping reviews.

Institution 
Institutionen för Lärande, Informatik, Management och Etik (LIME) bedriver forskning och undervisning inom områdena pedagogik, informatik, management, etik och suicidprevention, såväl inom grund- och forskarutbildning som kompetensutveckling för forskare, lärare och ledare inom Karolinska Institutet. Institutionen har ca 150 medarbetare och finns i Widerströmska huset, Campus Solna samt på ki.se/lime. 

Om forskargruppen
Forskargruppen Intervention processes and outcomes (PROCOME) studerar processer och utfall av förbättringsprojekt inom hälso- och sjukvård. Forskningen syftar till att öka kunskapen om vilka effekter olika typer av förbättringsarbete har och vilken betydelse olika implementeringskomponenter har för ett förbättringsprojekts resultat.

Om anställningen
Vi söker nu två forskningsassistenter med intresse för forskning och särskilt scoping review metodik. Arbetet innebär att granska abstrakt och fulltextartiklar i samband med litteraturöversikter i olika forskningsfrågor. Arbetet kan även innebära att hjälpa till vid andra typer av datainsamlingar, och sammanställa insamlad data till muntlig och skriftlig rapportering. En av anställningarna är på heltid och den andra på deltid 50%. Båda anställningarna är fram till 31 december med möjlighet till förlängning. 

Vi söker
Vi söker dig som har en masterexamen inom ett relevant område (t.ex. organisationsvetenskap, beteendevetenskap, omvårdnad, folkhälsa). Du har dokumenterad erfarenhet av projektadministration. Vidare har du utmärka kunskaper i svenska och skicklighet i skriftlig framställning av forskningsresultat. Du har också mycket goda kunskaper i att läsa och förstå vetenskapliga texter på engelska samt att kunna sammanställa information på engelska.

Arbetet kräver att du är strukturerad, självständig, resultatinriktat och har förmåga att arbeta under givna tidsramar. Du kan även arbeta utifrån framställda direktiv och stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga.

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-4648/2019
Kontakt
  • Anne Richter, forskningsledare , anne.richter@ki.se
Facklig företrädare
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 46 70-173 85 75
  • Magnus Anå, OFR, 08-524 864 37, magnus.ana@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
Publicerat 2019-09-16
Sista ansökningsdag 2019-09-26

返回职位空缺页面