Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Avdelningen för Ögon och Syn vid S:t Eriks Ögonsjukhus ansvarar för två tredjedelar av undervisningen av alla kurser som ingår i Optikerprogrammets grundutbildning samt hela Magisterutbildningen i klinisk optometri. I anslutning till utbildningen bedrivs forskning inom ögonområdet. Optikerutbildningarna kommer inom en snar framtid flytta till nya ögonsjukhuset som nu byggs i anslutning till nya Karolinska sjukhuset (Solna). Detta medför att vår verksamhet står inför nya och spännande utmaningar i och med att vår kliniska verksamhet kommer att utökas.

Din roll

Vi söker en klinisk lärare om 100 % som kan arbeta i anslutning till vår kliniska utbildningsverksamhet. I anslutning till den kliniska undervisningen ingår handledning vid patientbesök för båda grund- och magisterutbildningen, samt även kliniska övningar på moment i övningslab utan externa patienter.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad optiker med magisterexamen (eller motsvarande kompetens, t.ex. Diagnostisk optometri). Erfarenhet av kliniskt arbete som optiker i traditionell optikerverksamhet är ett krav, samt erfarenhet av klinisk optometrisk handledning på grund- och avancerad nivå. Dina personliga egenskaper värderas högt. Vi välkomnar personer som har en vilja att växa och utvecklas i sin pedagogiska och kliniska kompetens och som långsiktigt kan tänka sig att forskarstudera. Du ska vara positiv och utåtriktad samt ha en hög social kompetens för att kunna möta våra studenter och patienter. Viktigt är även förmågan att kunna jobba så väl i team som självständig, samt kunna ta eget ansvar för att ständigt utveckla vår kliniska utbildningsverksamhet. Du har dessutom datavana (journalsystem, t.ex. Optitec) och kunskaper om Officepaketet (framförallt Excel). Att kunna uttrycka sig väl på svenska och engelska i tal och skrift är en självklarhet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 6 oktober 2019.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Vill du göra skillnad? Sök jobb hos oss – och bidra till en bättre hälsa för alla

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-4754/2019
Kontakt
  • Marika Wahlberg Ramsay, Enhetschef, marika.wahlberg.ramsay@ki.se
  • Anna Wendel, Personaladministratör, anna.wendel@ki.se
Facklig företrädare
  • Arsalan Amir, SACO, 08 - 517 733 37
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124 127
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
Publicerat 2019-09-20
Sista ansökningsdag 2019-10-06

返回职位空缺页面