Karolinska Institutet NVS

Vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) bedrivs världsledande forskning inom åldrande, demens, epidemiologi och vårdvetenskap. Forskningen sträcker sig från grundforskning på molekyl- och cellnivå till kliniska studier och forskning på samhällsnivå. Vid NVS genomför cirka en tredjedel av KI:s studenter sin utbildning på grund- och avancerad nivå. Institutionen med cirka 450 anställda och en omsättning på 490 miljoner år 2018, består av sju sektioner och finns på Campus Flemingsberg och Campus Solna.

Avdelning
Vid sektionen för omvårdnad bedrivs utbildning inom grund- och avancerad nivå, friståendekurser samt uppdragsutbildning för sjuksköterskor. Dessutom bedrivs forskning och forskarutbildning. Sektionen har drygt 90 medarbetare och ett 20-tal registrerade doktorander. Vår administrativa personal jobbar nära varandra i ett team och vi söker nu en enhetsadministratör för en anställning på heltid tillsvidare.

Arbetsuppgifter
Som administratör på sektionen för Omvårdnad kommer du att främst stödja enhetschefer men även övrig personal i administrativa frågor. Arbetsuppgifterna utförs självständigt och är omväxlande, de innefattar såväl rutinartade arbetsuppgifter som mer avancerade uppgifter vilka även kan utvecklas över tid i relation till verksamhetens behov och den anställdes kompetens. Arbetet innefattar främst personal- och ekonomiadministration men även annat administrativt stöd till verksamheten kan förekomma.

Personaladministration innefattar bland annat att vara behjälplig med personalplanering, administrera förlängningar av anställningar, administrera tjänstgöringsplaner, granska resor och utlägg samt introducera nya medarbetare. Arbetsuppgifterna inom ekonomiadministration är bland annat att stötta cheferna i avtalsskrivning, fakturering, kalkylering och beställning av pedagogisk litteratur.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning och lämplig administrativ erfarenhet, företrädesvis inom personalområdet. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska samt besitta en god administrativ förmåga. Du ska ha datorvana med goda kunskaper i Microsoft Office och Excel, har du erfarenhet av att jobba i system så som Agresso och Primula är det meriterande. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom offentlig förvaltning samt utbildning på kandidatnivå är meriterande. Arbetet innebär en kombination av självständiga och rutinmässiga arbetsuppgifter som ställer krav på noggrannhet, planering och att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde på god social kompetens, ansvarskänsla, servicevilja samt förmåga att ta egna initiativ.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-421/2019
Kontakt
  • Marie Iwarzon, Lektor, stf/bitr Sektionschef, 08-524 83904, marie.iwarzon@ki.se
  • Mona Hellstadius, HR ansvarig, 08-524 868 14, mona.hellstadius@ki.se
Facklig företrädare
  • Carina Eklund, OFR, 08-585 826 65, carina.eklund@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Agneta Öhlen, SACO, 08-524 837 53, Agneta.Ohlen@ki.se
Publicerat 2019-01-21
Sista ansökningsdag 2019-02-11

返回职位空缺页面