Karolinska Institutet, Universitetstandvården

Vid universitetstandvården utbildas framtidens tandvårdspersonal, såsom tandläkare, tandhygienister och specialisttandläkare. Tillsammans med institutionen för odontologi bedriver vi utbildningar som är internationellt topprankade. Karolinska Institutet rankas som nummer 1 i världen inom ämnet odontologi enligt den senaste QS-rankningen!

På universitetstandvården möts kliniker och forskare som tillsammans bidrar till att nå vår vision att vara världsledande inom oral hälsa och förbättra människors livskvalitet. Vi är totalt 150 medarbetare, fördelade på 7 kliniker, där vi tillsammans med våra studenter behandlar olika patientkategorier. Vår huvudsakliga verksamhet är förlagd till Campus Flemingsberg.

Kliniken
Den käkortopediska kliniken är en annexklinik till tandregleringskliniken vid Universitetstadvården, Karolinska Institutet. Kliniken är en del av Stockholm kraniofaciala team vid Karolinska Universitets Sjukhuset i Solna. Personalen består av tandläkare och tandsköterskor. I teamet arbetar även plastikkirurger och logopeder. Kliniken ansvarar för all käkortopedisk vård (ortodonti) i Stockholms läns landsting på barn och vuxna med kraniofaciala missbildningar. De flesta patienterna är födda med en läpp- käk- och gomspalt. Patienterna går hos oss från födseln till dess att de är färdigvuxna, ca 20 år.

Arbetsuppgifter
Som tandsköterska i detta team jobbar du med attt assistera våra ortodontister. Du sköter patientadministrationen, utför röntgen och fotografering. Vidare förekommer enklare tandtekniska arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker nu en tandsköterska med erfarenhet av yrket, gärna inom ortodonti. Det är en fördel om du jobbat med panoramakörkort, foto och patientadministration. Du är strukturerad, engagerad och fungerar bra i ett team. Vi värdesätter att du är självständig med känsla för service då klinikens mål är att sätta patienten i centrum. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande
Tycker du att arbetet verkar intressant, tveka inte att inkomma med din ansökan. Den görs via rekryteringssystemet MyNetwork.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-3996/2018
Kontakt
  • Agneta Karsten, Lektor/övertandläkare, 08-52488340
Facklig företrädare
  • Marianne Johansson, OFR, 08-52488111
  • Nikolaos Christidis; Saco, Nikolaos.Christidis@ki.se
Publicerat 2018-07-06
Sista ansökningsdag 2018-08-19

返回职位空缺页面