Karolinska Institutet

Vid universitetstandvården utbildas framtidens tandvårdspersonal, såsom tandläkare, tandhygienister och specialisttandläkare. Tillsammans med institutionen för odontologi bedriver vi utbildningar som är internationellt topprankade. Karolinska Institutet rankas som nummer 1 i världen inom ämnet odontologi enligt den senaste QS-rankningen!

På universitetstandvården möts kliniker och forskare som tillsammans bidrar till att nå vår vision att vara världsledande inom oral hälsa och förbättra människors livskvalitet. Vi är totalt 150 medarbetare, fördelade på 7 kliniker, där vi tillsammans med våra studenter behandlar olika patientkategorier. Vår huvudsakliga verksamhet är förlagd till Campus Flemingsberg.

Klinik
Vid kliniken för oral diagnostik bedrivs verksamhet såsom akuttandvård, dentoalveolär kirurgi samt kompletterande utbildning för utländska tandläkare (KUT). Vår klinik är också ansvarig för att förse övriga kliniker med nya patienter.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar att vara klinisk handledare till tandläkarstudenter såväl i grundutbildning som KUT. Tjänsten kan också innebära att hålla vissa föreläsningar och demonstrationer.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad tandläkare med mångårig klinisk erfarenhet av allmän vuxentandvård.

Meriterande:

  • Undervisning och handledning av tandläkarstudenter på grundutbildningsnivå.
  • Erfarenhet av akuttandvård. 

Vi söker dig som har god pedagogisk förmåga, har lätt för att ta egna initiativ samt god samarbetsförmåga. Då undervisningen sker på svenska så är goda kunskaper i svenska en förutsättning för tjänsten. Du bör vara bekväm med att träffa mycket människor dagligen samt trivas i en mångkulturell miljö. Andra personliga egenskaper som är värdefulla för denna tjänst är flexibilitet och gott tålamod.

Bedömningsgrunder:
Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid pedagogiska och personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Deltid
Sysselsättningsgrad 20-50%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-3223/2018
Kontakt
  • Elena Borsci, Biträdande klinikchef, elena.borsci@ki.se
  • Anneli Korsheden, Personalhandläggare, 08-52488170
Facklig företrädare
  • Nikolaos Christidis,SACO, 070-037 49 67
  • Marianne Johansson, ST/OFR , 08-524 881 11
Publicerat 2018-06-05
Sista ansökningsdag 2018-08-12

返回职位空缺页面